Om jullie de beste service te verlenen zetten we een taxi bus in waarbij er tot 9 personen tegelijkertijd mee kunnen, wel zo makkelijk!

We zijn gespecialiseerd in groepsvervoer naar de grotere steden zoals Breda, Tilburg of zelfs hartje Amsterdam. Andere wensen? Laat het ons weten. Ook voor luchthaven taxi staan we voor je klaar met een capaciteit tot wel 9 personen. 

 

Willen jullie als groep binnenkort naar een festival? Reserveer tijdig je rit, er is vaak grote vraag naar festival met onze busjes. We vervoeren op verzoek naar alle festival binnen en buiten Nederland, informeer via deze button vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

Bij Taxi Izzy ben je altijd zeker van voordelige tarieven. De kosten van een rit hangen af van een aantal factoren zoals de afstand en tijd die ervoor nodig is om je veilig op bestemming te brengen maar ook het aantal personen; hoe meer personen hoe goedkoper de prijs per persoon!

 

Op al onze ritten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het reserveren en akkoord gaan van een taxiboeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.