Ga je op vakantie, stedentrip of op zakenreis en wil jij je geen zorgen hoeven maken over de rit van en naar de luchthaven?

Taxi Izzy biedt zorgeloze ritten aan naar onder andere Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Brussel Airport en ook Düsseldorf Airport behoort tot de opties. Andere luchthavens nodig? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.  

Wij zorgen ervoor dat wij je of jullie op tijd halen en veilig op de luchthaven brengen zodat je zorgeloos het vliegtuig kan instappen. Om het compleet te maken kan je ook een retour bij ons boeken zodat we je ook weer veilig thuisbrengen.

 

Dit zijn onze garanties

 

Professioneel vervoer

Vriendelijke chauffeurs

Comfortabele rit

Eerlijke, vaste prijs

24/7 betrouwbare service

 

Vaste luchthaven prijzen

 

Hieronder Raamsdonksveer als vertrekpunt en als voorbeeldprijs indien er 48-uur van te voren gereserveerd wordt en er buiten de spits vervoerd wordt. Buiten deze woonplaatsen een taxi nodig of een andere luchthaven dan hieronder vermeld?

Informeer via whatsapp/telefoon vrijblijvend jouw vaste prijs. 

 

Tarief 1 - 4 personen :

Eindhoven Airport €89,00

Rotterdam Airport €89,00

Amsterdam Schiphol €119,00

Brussel Airport €139,00

Weeze Airport €139,00

 

Tarief 5-8 personen:

Eindhoven Airport €129,00

Rotterdam Airport €129,00

Amsterdam Schiphol €169,00

Brussel Airport€189,00

Weeze Airport €189,00

 

 

Op al onze ritten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het reserveren en akkoord gaan van een taxiboeking ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.