Om je de beste service te verlenen zetten we een personentaxi in (1-4 personen) of een taxi bus waarbij er tot 9 personen tegelijkertijd mee kunnen, geheel afhankelijk van het aantal personen en je wensen.

 

Bij Taxi Izzy ben je altijd zeker van voordelige tarieven. De kosten van een rit hangen af van een aantal factoren zoals de afstand en tijd die ervoor nodig is om je veilig op bestemming te brengen maar ook het aantal personen; dit bepaald namelijk het type voertuig wat ingezet dient te worden. 

 

Taxi Izzy biedt je de mogelijkheid om op 2 manieren de prijs te bepalen:

 

De bekende taximeter

De meter wordt veelal ingezet op de opstapmarkt bij een taxistandplaats in het centrum of een centraal station.     De taximeter berekend het tarief op basis van een starttarief a € 3,60, een kilometer tarief a € 2,56 en een tijdtarief a € 0,44 per kilometer. Deze componenten vormen samen jouw totaalprijs op basis van de afstand en tijd. 

 

We maken een vaste prijs

Bij een vaste prijs spreken we van te voren een prijs af zodat je niet achteraf voor verassingen komt te staan of nodig meer betaald door bijvoorbeeld files of andere omstandigheden. Vooral bij groepsvervoer waarbij de rekening vaak gesplit wordt denken we graag mee aan een makkelijke en scherpe prijs per persoon. 

 

Op al onze ritten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het reserveren en akkoord gaan van een taxiboeking ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.